Haluk Levent'ten Bahçeli'ye yanıt: Danışmanları yanlış yönlendirmiş olmalı

MHP lideri Bahçeli'nin tepki gösterdiği AHBAP Derneği'nin kurucu başkanı Haluk Levent, "Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum.

Gündem Yayın: 14 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 14.02.2023 11:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
252 okunma
Google News

Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz" açıklamasında bulundu.

 

Ünlü müzisyen Haluk Levent'in kurucusu olduğu, yıllardır ihtiyaç sahipleri için yardım çalışmaları yürüten, son olarak Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde de afet bölgesinde en etkili ve koordineli çalışan ekiplerden biri olan ve 1 milyar liradan fazla yardım toplayan AHBAP Derneği, bugünkü grup toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hedefindeydi.

 

Bahçeli, "Devletin yapamadığı ne vardır da AHBAP'çılar, BABALA'cılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır" diyerek Oğuzhan Uğur ile Haluk Levent'e tepki gösterdi. MHP liderinin konuşmasının hemen ardından Haluk Levent, sosyal medya hesabından MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı'nın "Bu saçma ve gereksiz tartışmayı lütfen bırakalım. AFAD da bizim, AHBAP da" sözlerini alıntılayarak, Bahçeli'ye yanıt verdi.

 

'KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİ OLMADAN BAŞARI OLMAZ'

 

Haluk Levent'in paylaşımı şu şekilde:

 

"Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz."

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.